Pages

Saturday, July 16, 2011

Go Tigers

Assalamualaikum.

Sebulan lebih rasanya tak berpeluang nak update entry baru. Kali ini rasanya diberi kesempatan untuk berbuat demikian. Seperti biasa tiada entry menarik. Kali ini cuma nak tunjukkan rasa semangat aku kepada pasukan Harimau Malaya untuk menentang antara pasukan pilihan dalam Liga Perdana Inggeris, Liverpool FC. Kedatanagn Liverpool FC di Malaysia adalah untuk melengkapkan siri jelajah asia 2011.

Diharapankan pasukan Harimau Malaya tidak berputus asa untuk menentang Liverpool FC. Jadikan kekalahan ke atas Arsenal FC 4-0 sebagai pembakar semangat untuk menentang habis-habisan LFC pada petang ini jam 05:45(waktu tempatan). Kedatangan Arsenal FC pada 12 & 13 julai 2011 juga adalah sebagai siri jelajah asia 2011. Arsenal FC juga akan menentang Hangzhou Greentown petang ini jam 12:30(waktu UK). I'm a GOONERS. Tak salah nak cerita sikit kan. Menang 4-0 kot. Hahahaha

Kalah menang adat permainan. Apa pon ini lagu khas untuk HARIMAU MALAYA. By hitz.fm Morning Crew Parody - Hitam Kuning (Go Tigers)Hitam Kuning, Hitam Kuning, Hitam Kuning. Go TIGERS. Semoga berjaya skuad HARIMAU MALAYA.

p/s: Entry lepas ni pasal game Arsenal FC la. 4-0 kot. Hahahahaha

No comments:

Post a Comment